MÍT RÁD SÁM SEBE



NIKDO NENÍ DOKONALÝ, to je věta, kterou by si měl každý zapamatovat a brát ji trochu vážně. 
Každý by se měl mít nějakým způsobem rád, aby k sobě pustil i ty ostatní a aby i ti ostatní Vás mohli mít rádi. Pokud vás na sobě něco štve, něco nesnášíte, tak se to pokuste změnit. Pokud je to váha, tak změňte váš životní styl. Místo čokolády si běžte zaběhat. Uvidíte, že vás to začne bavit. A když ne, tak zkuste něco jiného. Ať je to cokoli, co se dá změnit, tak to změňte.

Ne zítra. Ne v pondělí. Ne na začátku měsíce. Ne na nový rok. Ale DNES. TEĎ. Protože pokud je pro Vás něco jiného důležitější, než to, co vám může pomoci, je to špatně. 

Ale také všechno není o postavě, o tom, co nosíte na sobě, o tom co jíte, nebo co máte vystudované, o tom kde pracujete. Tohle všechno je vlastně nic. Nechtějte dělat to, a být tím, kdo se vám líbí, jenom proto, že to on má nebo dělá. Ale dělejte to, co sami chcete, to co vás samotné naplňuje.  

Ani já nejsem sama se sebou stoprocentně spokojená. Ale jak už jsem psala tak, nikdo není dokonalý, ale jde jen o to, se přijmout takoví, jací jsme. A pracovat na sobě každým dnem.

KDYŽ SE NĚCO DÁ ZMĚNIT, TAK TO ZMĚŇ. POKUD NE, TAK TO PŘIJMI. 

Určitě vidíte všude spousty fotek "dokonalých"lidí, ale víte co? I oni mají své špatné dny, i oni mají něco, co byste právě vy mít nechtěly. Oni jen ví, co je jejich přednost, a tak ji ukazují. Pokud je to tělo, drahé oblečení, kabelky,... jenže tohle všechno není všechno. 

TO, V CO VĚŘÍTE, TO JACÍ JSTE V NITRU JE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ. 

A pokud vám nepomůže ani tohle, tak vyražte do ulic. Dívejte se na všechny lidi kolem a řekněte si narovinu, jestli byste si s někým chtěli vyměnit život - ale se vším všudy. Někdo má podle Vás krásné vlasy, ale zas má špatnou pleť, někdo má krásnou pleť, ale zas špinavé nehty, někdo má dokonalou postavu, ale mluví sprostě, někdo nádherné nehty, řasy... jenže... nevidíte všechno. Opravdu je tu někdo, kdo by se chtěl vyměnit s někým jiným? 


Mějte se rádi, pracujte na sobě a věřte, že není důležité to, co máš na sobě.

ALE TO CO SE UKRÝVÁ V TVÉM NITRU. 

TO JE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ♥

Komentáře