Srdce na pravém místě

Na obrázku může být: 1 osoba, smÄ›je se, tráva, venku a příroda Tohle je Adélka Petříková. Je to nádherná holčička, která se ale bohužel nenarodila úplně zdravá. 

Narodila se se vzácným syndromem Phelan Mc Dermid. Jde o vzácnou vrozenou vadu, kdy v těle dítěte chybí část chromozomu. U Adélky způsobuje hypotonii (snížené svalové napětí), která ji brzdí ve fyzickém vývoji. Každý případ je odlišný a příznaky mohou být individuální. 

Bohužel se nedá dopředu říct, jak se tato vada do budoucna bude projevovat. Adélka ale nezbytně potřebuje ke svému životu pomůcky, které ji umožní vzpřímený sed, aby zpevnila zádové svaly.

Také je nutné, aby pravidelně navštěvovala lázně. Proto všechny vybrané peníze slouží na tyto účely. 

Rodina také potřebuje kočárek do auta a další věci, které Adélce a rodině pomohou. 


Vím, že ne každý myslí jen sám na sebe. Ještě stále existují lidé, kteří rádi pomohou. Ukažme světu, ukažme Adélce, že jsou na světě stále lidé,kteří mají srdce na pravém místě. 


POMOZTE ADÉLCE, POMOZTE SOBĚ, POMOZTE SVĚTU TÍM, ŽE POMŮŽETE NĚKOMU JINÉMU. VŽDYŤ NENÍ NIC LEPŠÍHO, NEŽ VIDĚT RADOST LIDÍ, KTERÝM JSME POMOHLI. 

Nemusíte posílat velkou částku. Zkuste si odepřít jeden den bez sladkosti, kafe nebo cokoli jiného a investujte to do určitého člověka. 

PROTOŽE I TYTO MALÉ KRŮČKY DĚLAJÍ NÁŠ SVĚT LEPŠÍM. 

UKAŽME SOBĚ, ŽE NENÍ NAŠIM SMYSLEM ŽIVOTA SOBECTVÍ. UKAŽME, ŽE NAŠIM SMYSLEM ŽIVOTA JE POMÁHAT OSTATNÍM.



Bohatství není o tom, kolik peněz máte v kapse, ale o tom kolik radosti, pravdy a dobrých myšlenek se ukrývá v srdci. O tom, kolika lidem jste pomohli...
TO JE TO PRAVÉ BOHATSTVÍ ♥



VÍCE SE DOZVÍTE NA  WWW.SRDCENAPRAVEMMISTE.CZ.


Děkuji všem, kteří přispějí, kteří budou sdílet dále. Děkuji. 






Komentáře

  1. Jé, ty jsi někde od Zlína, že jsi mi k vizovickému článku psala, že konečně někdo z okolí?! :) Jestli jo, tak jásám, už jsem myslela, že Zlínský kraj snad žádné blogerky nemá. :D

    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat

Okomentovat