Změna pohledu



Ještě předtím, než se pustíte do tohoto článku, tak si pusťte tuto písničku. Protože s ní možná pochopíte trošku víc, co tímto článkem chci říct. 

Trošku jsem se dala na tu motivaci, ale tak nějak v tom vidím větší smysl, než u těch beaty článků.

Musím říct, že jsem dlouho- snad od narození ten typ člověka, který se hodně zajímá o život. Proč tady jsme, jestli je ještě další život, jaký je smysl života, a jak jsme byli stvoření. Do těchto vážnějších témat se jednou pustím, a mé myšlenky vám povím. Dneska ale ne. Dnes jsem se rozhodla, že vám řeknu, že i maličkost, jakákoli maličkost vám může změnit pohled na svět.

Náš svět, náš život je krásný. Nezáleží kolik máme peněz, ani přátel, ani jakou máme práci či školu. Jde hlavně o to


BÝT DOBRÝM ČLOVĚKEM. ZA JAKOUKOLI CENU. 


A co to znamená být dobrým? Každý v tomhle slovu může vidět něco jiného. Ale pro mě být dobrým člověkem znamená, že budeme mít rádi sebe, své nejbližší, rodinu, budeme se ke všem chovat co nejlépe umíme. Nebudeme pomlouvat, vědomě ostatním škodit, budeme si říkat pravdu.

Vím, že pro lidi, co jsou zdraví, je jednodušší říct, že je život krásný... Když si ho můžou užívat plnými doušky. Ale hlavně prosím buďte i tak stále 

DOBRÝMI LIDMI. NEZAPOMÍNEJTE, ŽE ZDRAVÍ JE VZÁCNÉ, A TAKY TO, ŽE O NĚHO MŮŽETE KDYKOLI PŘIJÍT. 


Jen si stačí uvědomit to, že někteří lidé neměli to štěstí, že můžou chodit, vidět, běhat, nebo cokoli slyšet. Tím vás ale nechci nijak vydeptat, či zastrašit, jen si občas říkám, že spousta lidí není spokojená s tím co má. Neumí s tím žít co nejlépe, ale stále hledá nějaké problémy, místo toho, aby se radovali z toho, že můžou chodit či vidět krásný západ slunce. 

Ale taky chci říct, že ať už jste zdraví či ne, tak na tom se nestaví svět. Ten nezdravý člověk kolikrát může prožít život stokrát lépe. Uvědomí si, co je opravdu důležité. 

Pokud jste na pokraji sil, a myslíte si, že svět je na prd, a že máte ten nejhorší život na světě, tak se zkuste zamyslet nad tím, že vidět třeba i obyčejný východ slunce je zázrak. Protože tohle štěstí bohužel každý nemá. 


NIKDY NIC NEVZDÁVEJTE. NEVZDÁVEJTE ŽÍT. 


TĚŠTE SE ZE ŽIVOTA. POMÁHEJME OSTATNÍM. USMÍVEJME SE, RADUJME SE A HLAVNĚ ŽIJME DOBRÝM ZPŮSOBEM ŽIVOTA. PROTOŽE NA KONCI SE POOHLÉDNEME ZA SVÝM ŽIVOTEM, A BUDEME RÁDI, AŽ SI BUDEME MOCT PODĚKOVAT, JAKÝMI JSME BYLI DOBRÝMI LIDMI...

 ♥





Komentáře

  1. Skvělý článek!
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc, moc, moc se mi tvůj článek líbí. Upřímně doufám, že se ti v životě daří, ale ty nejspíš víš, že pokud si to budeš přát, šťastná budeš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné a k zamyšlení že na tom nejsme vůbec tak špatně jak se nám může zdát a že by někdo kolikrát dal cokoliv za to mít život jako my :) pozitivita je důležitá a pravda a upřímnost ještě více :)

    Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY, která končí už v neděli 20. listopadu! :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Okomentovat